بیمار پروانه ایی No Further a Mystery
بیمار پروانه ایی No Further a Mystery
Blog Article
با ملایمت از مواد مرطوب کننده همچون وازلین بر روی پوست فرد بیمار مالش دهید.
متداولترین نوع بیماری، بیماری پروانهای ساده میباشد که در آن لایه خارجی پوست درگیر میشود و اغلب روی کف دست و پا تاثیرگذار است.
در این نوع بیماری ممکن است علائم خفیف یا شدیدی وجود داشته باشد که معمولا از ابتدای تولد یا آغاز دوران کودکی ظاهر میشود. عامل این نوع بیماری پروانه ای در نوزادان، معیوب بودن ژنی است که مسئول تولید نوعی کلاژن است و پوست قادر نخواهد بود به صورت مناسب به یکدیگر بپیوندد.
بیماری پروانهای ارثی یک اختلال ژنتیکی است که مشخصه واضح آن وجود پوستی شکننده است، هر گونه تروما و آسیب وارده به پوست کودک یا فرد مبتلا به این بیماری، صرفنظر از میزان شدت، منجر به پارگی یا تاول میشود.
گندیدگی زمانی رخ می دهد، که باکتری از یک عفونت بزرگ به جریان خون وارد شود و در تمام بدن پخش شود.
اگر جای زخم روی عملکرد دست اثر بگذارد، پزشک ممکن است پیوند پوست را توصیه نماید.
صفحه published here سیاست انتشار مقالات انتشار: ۱۳۹۸/۰۶/۰۲ بروزرسانی: ۱۴۰۳/۰۱/۲۶ ۰ نظر آنچه در این مقاله میخوانید بیماری پروانه ای که به عنوان اپیدرمولیز بولوزا نیز شناخته میشود، یک بیماری ژنتیکی نادر است و با پوست شکننده که مستعد تاول زدن و پارگی است مشخص میشود.
پزشک ممکن است با معاینه تظاهرات پوست آسیب دیده به بیماری پروانهای شک کند و یکسری از آزمایشها را جهت تایید تشخیص خود انجام دهد، از جمله:
اگر دچار این مشکلات شدید، حتماً باید به پزشک مراجعه نمایید:
در دانشگاه کسب و کار، به ذکر چند مورد از این حوادث میپردازیم:
نوزاد یا کودک به نوازش نیاز دارد، اما بسیار آرام این کار را انجام دهید. کودک خود را بردارید، او یا او را روی مواد نرمی مانند پنبه قرار دهید و حمایتی را برای کفل و پشت گردنش قرار دهید. می توانید کودک خود را از زیر بغلش بلند کنید.
در موارد حاد، ممکن است تاول ها داخل بدن، مانند آستر دهان و یا شکم رخ دهند.
پوست تاول زده در مقابل عفونت باکتریایی به شدت آسیب پذیر میباشد.
متاسفانه برای این نوع بیماری درمان خاصی وجود ندارد و تنها میتوان از طریق اقداماتی از به وجود آمدن آن پیشگیری نمود.